Control Conference/2013

Megabyte Punch

Created by: Reptile

Een hoofd die je de lucht in lanceert, en arm die energie ballen afschiet of een schouder onderdeel waar je een tornado aanval mee kunt uitvoeren. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk om je personage uit te bouwen tot vechter die perfect bij jou past!

Strijd met je ultieme vechter in 6 verschillende werelden en ontdek hier meer nieuwe onderdelen, unieke vijanden en bazige eindbazen! Volg het verhaal van de “Megac” en bescherm je dorp tegen de gevaren van de buitenwereld of neem deel aan het toernooi om unieke onderdelen te winnen die nergens anders te krijgen zijn.

Wil je samen op avontuur? Nodig dan je vrienden uit om in de co-op samen het kwaad te verdelgen of kies ervoor om te kijken wie de sterkste vechter heeft in de versus mode waar je elkaar te lijf gaat.

Megabyte Punch is het PC/mac/linux debuut van het Reptile duo Tim Remmers en Dion Koster. Binnenkort zal de game ook op Steam verschijnen.

Motivatie: Megabyte Punch is de tweede nederlandse game die door het Greenlight proces op Steam is gekomen. De toelating is te danken aan 25.000 mensen die positief gestemd hebben en de lovende woorden van o.a. RockPaperShotgun, Jesse Cox en Indiestatik. Daarnaast zijn er honderden Let's players geweest die game hebben gefeatured.

Megabyte Punch zorgt in de multiplayer voor de ouderwetse "brawler" ervaring maar dan voor de PC. De single player is simpelweg te omschrijven als een mix van Megaman, Super Smash Bros. en Custom robo maar voelt en speelt als een unieke game met een eigen karakter.

De art direction is "Chunky-Elektro, dit is terug te zien in de kleurrijke en abstracte 3D werelden die je een paar jaar mee terug nemen naar het Nintendo64 tijdperk in een modern jasje. De stijl is simpel, herkenbaar en keihard.

De soundtrack (27 tracks!) en audio is gecomponeerd door Oscar van der Burgh. De electronische stijl sluit naadloos aan bij de elektro stijl en zorgt ervoor dat de speler zich thuis voelt binnen de electro wereld van Megabyte Punch. De volledige soundtrack is te beluisteren op: http://runesound.bandcamp.com/album/megabyte-punch-original-game-soundtrack

Terug

amsterdam in business

amsterdam in business

Control magazine

Control magazine

Improvive

Improvive

amsterdam economic board

amsterdam economic board