Control Conference/2013

De Slimste Mens

Created by: NCRV / Elastique

De Slimste Mens app hoort bij de Nederlandse versie van het televisieprogramma De Slimste Mens. In deze kennisquiz met een knipoog wordt gezocht naar de slimste mens ter wereld. Speel deze leuke quiz zelf tegen je eigen vrienden! Laat hen zien wat jij allemaal weet in de volgende rondes:

– 3-6-9 Ronde
– Open Deur Ronde
– Puzzel Ronde
– Ingelijst Ronde
– Finale

Hou jij je staande in de 3-6-9 Ronde met negen klassieke quizvragen? Weet je in de Open Deur Ronde zoveel mogelijk kenmerken bij een bekend begrip, gebeurtenis of persoon te vinden? Vind jij het verband tussen de verschillende begrippen in de Puzzel Ronde? En weet jij meer antwoorden op dezelfde vraag in de Lijstjes Ronde? Dan speel je waarschijnlijk één voor één je vrienden weg in het finalespel van deze app.

Daag je vrienden uit, verzamel zoveel mogelijk seconden en speel je tegenspeler weg door ervoor te zorgen dat zijn seconden als eerste op zijn! Maar let op: je kunt niet alleen seconden verdienen, maar er ook een hoop verliezen. Weet je iets minder dan je vriend? Met een paar slimme zetten kun je alsnog winnen. Wat is jouw tactiek?

Motivatie: De Slimste Mens is het grootste game succes van de Nederlandse Publieke omroep en overtreft deze zomer alle verwachtingen. In totaal heeft De Slimste Mens app behaald: - 700.000 downloads (iOS en Android); - 14 miljoen gespeelde games (waarvan 55% in de afgelopen juli en aug '13) - 165.000 spelers per dag; - 4 star rating iOS, 3 star rating Android; - 255 miljoen verstuurde push-berichten. Door het spel tussen vrienden asynchroon te laten spelen buiten de uitzendingen om wordt de merkbeleving verlengd tot ver buiten het televisieseizoen. Daarmee is het spel het meest populaire en succesvolle digitale merk van de NCRV.

Online spelen: https://itunes.apple.com/nl/app/de-slimste-mens/id542663010?mt=8

Terug

amsterdam in business

amsterdam in business

Control magazine

Control magazine

Improvive

Improvive

amsterdam economic board

amsterdam economic board