Inschrijving Dutch Game Awards geopend voor studenten

Tijdens het Game in the City congres dat op 24 en 25 november 2011 in Amersfoort plaatsvindt, worden voor de vierde keer de Dutch Game Awards uitgereikt. De Dutch Game Awards zijn inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie. De inschrijving voor de categorie Best Student Award is nu al geopend.

De Dutch Game Awards worden in 13 verschillende categorie├źn uitgereikt, waaronder een categorie speciaal voor studenten: de Best Student Game. Vorig jaar sleepte een studententeam van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht de prestigieuze Best Student Award in de wacht met hun Paper Cakes, dat al eerder internationaal in de prijzen viel. Het team sleepte bovendien ook de award voor Best Original Gamedesign binnen.

De inschrijving voor de Dutch Game Awards is nu al geopend voor studenten. Alle studenten die bij de oplevering van hun game stonden ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling kunnen meedingen naar de award. Van de game moet een speelbare (demo)versie beschikbaar zijn. Inschrijven is mogelijk tot en met 19 september 2011.

Terug