Disclaimer

Amersfoort Creatieve Stad / Game in the City stelt geen persoonlijke gegevens, zoals (e-mail)adressen, aan derden ter beschikking zonder dat daarvoor eerst uw toestemming is gevraagd. Informatie over bezoeken aan deze site gebruiken we slechts voor technische en statistische doeleinden, bijvoorbeeld om de toegankelijkheid en werking van de site te verbeteren.

Amersfoort Creatieve Stad / Game in the City besteedt veel zorg aan het controleren van de informatie op deze website. Toch kan het zijn dat de informatie verouderd of incorrect is.

Mocht u op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar info@gameinthecity.nl

Aan de informatie op http://www.gameinthecity.nl en http://www.dutchgameawards.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Amersfoort Creatieve Stad / Game in the City is niet verantwoordelijk voor informatie op internetpagina’s van derden waarnaar op deze site wordt verwezen.

Ook neemt Amersfoort Creatieve Stad / Game in the City geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op deze website.